lauantai 8. syyskuuta 2012

Neliöliina

Kantamisen ihanuutta!! Idea neliöliinan tekoon lähti seuraamaltani palstalta, jossa aika ajoin vilahtelee neliöistä kuvia, ja yks jos toinenkin hehkuttaa tämän kantovälineen mahtavuutta. 

No mitäpä tekee superväsynyt äiti, kun kolmevuotias on isällään, teinit maailmalla ja vauva nukkuu?? Hö, no tietenkin käy ompelemaan elämänsä ensimmäistä neliötä. 

Mallikappaletta, kaavaa tai ohjetta ei ollut, joten googlen kuvahakua apuna käyttäen aloin pähkäillä liinan tekoa. Extempore kun ajatus lähti, ei tietenkään kotona ollut tarvittavia materiaaleja, joten tämä suloisuus kasautui kahdesta (pinkki ja vaaleanpunainen vuorena) kesäkaulahuivista, niiden välissä on tukemassa frotee pyyhettä, musta aplikointi on hametta ja liinan nauhat vanhoja samettihousuja (joita säästetty vuosia kaapissa siitä toivossa, että niihin joskus mahtuisin..)


Nonna-aarre suostui malliksi, ja koekaniiniksi, hyvin kestää kantaa 16kg!! ainoa rajoite tuntuu olevan äidin voimat, ei tän kanssa näin painava kannettava kyydissä kovin pitkälle lenkille lähtis..Tämä sitten toinen neliö (+tuttinauha) 1-vuotis lahjaksi taaperolle.. Toimiva peli on kuulemma tämäkin.. (tässä kankaat vanhasta kantoliinasta, jolla päällystin jo aiemmin sisaristuimen ja lakanasta, josta oli jo  ommeltu osa olohuoneen paneliverhoja, pehmusteena on 1-3 kerrosta polarfleeceä)


2 kommenttia:

Kaikki palaute on oikein tervetullutta!! Kiitos!!