maanantai 15. huhtikuuta 2013

Ihanaa arkea!!

Äippäloma loppui! Ihan liian aikaisin jos minulta kysytään, sinttihän on vielä ihan vauva!! ei osaa puhuakkaan kuin muutaman sanan, eikä vielä edes kävele, ONNEKSI!! nyt jo ehtii nelivedolla niin moneen paikkaan, mihin ei tarvisi.

Nonna on päivät päiväkodissa, oppimassa uusia taitoja ja tapaamassa ystäviä, ihan rauhallista ei ole Nonnankaan kanssa, virtaa riittää kuin pienessä kylässä, tätitouhukas keksii aina ihania juttua siskoja, veikkaa ja äitiä viihdyttääkseen.. 


näiden edellämainittujen lisäksi perheen kokoonpanossa siis esikoinen, joka kyllä tekee muuttoa omaan kotiin, APUA MITEN NOPEASTI AIKA MENEE!!!! ja teinineiti joka päättää tänäkeväänä peruskoulun, ja (toivottavasti) aloittaa kuva-artesaani opinnot syksyllä.. 

kun näiden neljän touhuilta joutaa, YRITÄN tehdä töitäkin!! välillä paremmalla, välillä huonomma menestyksellä.. Tässä linkki ihanaan projektiin johon Terhi valitsi minut mukaan, kiitos vielä, että sain osallistua.. 

Lisäksi MIISAMAMMAn facebookin kautta olen yrittänyt aktivoitua, ja sinne onkin satanaut uusia tykkäyksiä!! IHANAA!! ISO kiitos jokaiselle teistä mielenkiinnosta tuotteitani kohtaan!! 

tälläinen yllätyskassi olisi arvonnassa, sen kunniaksi kun sadan tykkääjän raja meni facebookissa rikki!!


2 kommenttia:

  1. Itse juuri kauhistuin kun ostin vauvalleni 130cm housut. Aika kuluu aivan liian nopeasti.

    VastaaPoista
  2. Moikka!

    Mitä kautta voisi ostaa vaippojasi? :) Kauppalinkki ei toimi.

    VastaaPoista

Kaikki palaute on oikein tervetullutta!! Kiitos!!